Sat. Apr 13th, 2024

Ik kwam uit een relatie die na jaren, op het gebied van sex, enigszins aan het afbrokkelen was. Die eindigde dan ook. Zo een tijdje alleen gebleven en dus geen sex, wel eens gedacht aan het bezoeken van de hoeren, maar ik kwam aan het trekken door mezelf te verwennen. Na lang twijfelen een datingapp geïnstalleerd op mijn telefoon en daar ging ik op zoek naar contact.

Ik zag een mooie vrouw voorbij komen en hoopte op een ‘match’. Een dag later kwam dat er daadwerkelijk van en we raakten aan het chatten via de app. Leuke gesprekken over van alles en nog wat, maar niet sexgerelateerd. Na een week telefoonnummers uitgewisseld en overgegaan op contact via whatsapp. Ik vond het steeds leuker en zij gelukkig ook. Onze woonplaatsen lagen echter fors uit elkaar, maar we besloten af te spreken in het midden.

Een paar dagen later was het zover. Toch wel zenuwachtig, het was immers de eerste keer na de verbroken relatie dat ik een afspraakje had met een vrouw. Ik sprong thuis onder de douche en schoor mij overal lekker glad en bij het scheren van mijn ballen werd ik, denkend aan de foto’s die ik al van haar had gezien, toch lichtelijk geil. Zal ik even de spanning eraf halen en mezelf klaartrekken? Ik twijfel en besluit het niet te doen.. wie weet vanavond..

In de auto naar de afspraak werd ik weer wat zenuwachtig. Ik weet niet waarom, Ik heb immers genoeg zelfvertrouwen. Aangekomen op de afgesproken locatie zag ik haar staan. Zij was met de trein gekomen en ik pikte haar op van het station. In het echt is ze nog mooier dan van wat ik op de foto’s had gezien. Niet al te lang, donker blond met een mooie lach, stevige borsten en een heerlijke kont. We begroette elkaar hartelijk met drie zoenen en een knuffel en maakte een mooie wandeling. Daarna gingen we wat drinken.

In een strandtent op een grote hoekbank met kussens en een kleine vuurschaal zaten we lekker te kletsen met een wijntje. Door de warmte van de vuurschaal zag ik dat ze wat rode wangetjes kreeg. Ze ging wat verzitten en ik kon een beetje in haar boezem kijken. Ik kreeg een tinteling door mijn lijf, kon een klein beetje zien van haar grote borsten. Die wilde ik graag een keertje van wat dichterbij bekijken. Ik keek iets te lang, want ze vroeg of ik het kon zien. Ik kon alleen maar ja zeggen en ze gaf me een knipoog. Ze boog voorover en kuste mij vol op de mond, niet te nat en ik voelde een klein beetje haar tong tegen mijn lippen. Oh man, ik werd hier zo geil van. Na nog een wijntje zei ze dat ze de volgende dag weer vroeg op moest en het goed was om een volgende date te plannen. Ik was enthousiast en we spraken dat meteen af. Wandelend naar het station hoorde we de omroepinstallatie omroepen dat al het treinverkeer plat lag. Ik besloot haar naar huis te brengen. Aangekomen voor haar huis parkeerde ik de auto en we bleven nog even kletsen. Ik wilde graag met haar mee naar binnen en zoende haar vol op haar mond. We bleven non-stop zoenen en ik werd geiler en geiler. Ze deed de deur open en zei ‘tot volgende week’. Met een dikke, kloppende paal in mijn broek, was dat wel een domper. We namen afscheid en ik reed, denkend aan haar, naar huis. Thuis aangekomen in bed liggend en kijkend naar haar foto’s toch mezelf klaargetrokken, ik stond echt op klappen dus ik moest wel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *